Workshop Ontdek de klei

 

Klei is een heerlijk materiaal waarmee je 'alles' kunt maken. Vazen, potten, borden, schalen, beelden van mensen of dieren; je kunt het zo gek niet verzinnen of het is uit te beelden in klei.

1. Workshop 'ontdek de klei' voor volwassenen: wil je weer eens ontspannen met je handen in de klei en ontdekken wat het materiaal je te bieden heeft? Dan is deze workshop geschikt voor jou. Je gaat naar huis met een geboetseerd beeld of een handgevormde schaal/vaas. Meld je individueel aan, bij minimaal vier deelnemers prikken we een datum voor de workshop. Kosten bedragen € 39,50 per persoon voor een middagworkshop (13.30-16.30 uur). Dit is incl. materialen, afbakken van het werkstuk en consumpties.

2. Workshop op maat: heb je zelf een groepje van minimaal vier enthousiaste vriend(inn)en, familieleden of collega's om je heen, dan verzorg ik graag een workshop op maat. We kunnen werken met een thema zoals maskers maken of een torso of portret. Maar vrij werken kan ook. Ook dan bedragen de kosten € 39,50 per persoon, voor een middagworkshop.

3. Groepswerk in klei: voor bruiloften, verjaardagen of andere gelegenheden is het mogelijk om voor de feestelingen een groepswerk in klei te maken. Bijvoorbeeld een namenschaal of een veel gezichtenvaas. Een tweede bijeenkomst waarin we het werk glazuren is op aanvraag mogelijk. Kosten op offertebasis; neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.   

Mijn workshop 'Ontdek de klei' staat ook vermeld op www.zimihc.nl, en www.vlampijpateliers.nl

Terug naar workshops