Agenda

Expositie 'Zomercollectie 2018'
t/m 9 september, Kunstliefde, Utrecht

Tijdens de ledenexpositie van Kunstliefde laten ruim 45 kunstenaars recent werk zien. 'Zomercollectie 2018' kent een divers aanbod van foto's, schilderijen, grafiek, beelden en video. Zowel van gerenommeerde kunstenaars als net afgestudeerd jong talent. Zelf laat ik mijn werk 'Ode' zien, een assemblage van een fotogram met gipsen vorm.

Wanneer: t/m 9 september, woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur
Waar: Nobelstraat 12A, Utrecht
Meer info: Kunstliefde

Expositie 'Kunst in de Heemtuin'
t/m 31 oktober, Leiderdorp

Dit jaar draagt de manifestatie 'Kunst in de Heemtuin' in Leiderdorp de titel 'Chaos in Orde'. Dertien kunstenaars laten werk zien dat aanhaakt bij dit thema. Ook mijn beeld 'Vondst' heeft een prachtige plek gekregen in deze mooie heemtuin. Het werk refereert aan het restant van een groeivorm waar leven uit voort gekomen is. De expositie is t/m oktober gratis te bezoeken.

Wanneer: t/m 31 oktober, doordeweeks 8.00 tot 16.45 uur; in de weekenden 15.00 tot 16.45 uur (!)
Waar: Engelendaal, Leiderdorp
Meer info: Kunst in de Heemtuin, Leiderdorp

Zomerse KinderKunstDagen
20 t/m 24 augustus

De zomerse KinderKunstDagen staan dit jaar in het teken van 'Strandjutten & Dagdromen'. Dagelijks volgen kinderen workshops in de ateliers van de Vlampijpkunstenaars. We gaan aan de slag met gejut materiaal, verbeelden onze vakantiedromen en laten ons inspireren door kunstenaars die ook langs de vloedlijn hun materialen zoeken.

Wanneer: 20 t/m 24 augustus van 9.30 tot 16.30 uur
Waar: Vlampijpateliers, Vlampijstraat 50, Utrecht
Meer info: kinderkunstdagen@gmail.com of kijk op vlampijpateliers.nl